Đoković i Tipsarević sastaju se danas (16.00)

Objavljeno: 1. 3. 2012 u 10:08h

Novak Đoković i Јanko Tipsarević sastaju se danas (16.00) u četvrtfinalu ATP turnira serije 500 u Dubaiju.

Đoković-Tipsarević

Đoković-Tipsarević

Biće to peti međusobni duel dva najbolja srpska tenisera, a u prethodna četiri, tri puta je slavio najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Međutim, jedinu pobjedu Јanko je zabilježio u njihovom posljednjem okršaju, na završnom Mastersu u Londonu kada je slavio sa 2:1 u setovima.

Tipsarević će sigurno biti prvi ozbiljan test za Novaka u Dubaiju. U prva dva kola Đoković je igrao protiv veoma raspoloženih Štebea i Stahovskog, ali je oba meča završio u dva seta i tako je zabilježio i 17. vezanu pobjedu na turniru u UAE.

Sa druge strane, Јanko je do duela sa prvim reketom svijeta stigao laganom pobjedom protiv Kunjicina i nešto težom protiv Italijana Ćipole.

Osim najboljih srpskih tenisera, u četvrtak će se igrati i preostali četvrtfinalni mečevi. Program otvaraju Endi Mari i Tomaš Berdih, nakon njih igraju Јužni i Federer, a program na centralnom terenu zatvaraju Huan Martin del Potro i Žo-Vilfrid Conga.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dokovic-i-tipsarevic-sastaju-se-danas-16-00/||claudebot