16 miliona evra za rekonstrukciju maloprodajne mreže “Nestro petrola”

Objavljeno: 29. 2. 2012 u 09:06h

U rekonstrukciju maloprodajne mreže “Nestro petrola” u prošloj godini uloženo je 16 miliona evra, čime su obezbijeđeni bolja ponuda i znatno ugodniji ambijent, rekao je rukovodilac maloprodaje “Nestro petrola” Dragan Trišić.

nestroTrišić je naveo da je u narednom periodu planirano širenje prvenstveno na području Federacije BiH, kao i da postoji zainteresovanost i za regionalno širenje u Srbiju i Hrvatsku, gdje bi značajno obezbijedili plasman derivata koji se proizvode u Rafineriji Brod.

On je rekao da rekonstrukcijom benzinskih stanica, proširenje asortimana i podizanjem kvaliteta usluga, “Nestro petrol” ostvaruje stabilan rast prodaje.

Prema Trišićevim riječima, zahvaljujući poslovanju “Nestro” grupacije na tržištu Republike Srpske i BiH došlo je do znatnog poboljšanja kvaliteta goriva i situacija na tržištu, koja je prije privatizacije naftnog sektora bila dosta haotična, sada izgleda potpuno drugačije.

“Nestro petrol” zapošljava 3 000 radnika i godišnje za poreze i doprinose uplati 500 miliona maraka.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/16-miliona-evra-za-rekonstrukciju-maloprodajne-mreze-nestro-petrola/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])