Hemofarm poražen u Tel Avivu

Objavljeno: 28. 2. 2012 u 10:18h

Košarkaši Hemofarma izgubili su sinoć u Tel Avivu od ekipe domaćeg Makabija sa 85:64 (20:20, 27:17, 19:13, 19:14), u preostaloj utakmici 19. kola regionalne Јadranske lige.

Makabi-Hemofarm

Makabi-Hemofarm

Vrščani su samo u prvoj četvrtini pružili ozbiljniji otpor favorizovanom protivniku. Kvalitetniji sastav Makabija je u nastavku susreta preuzeo inicijativu i rutinskom igrom očekivano zabilježio ubjedljivu pobjedu.

Najefikasniji u redovima izraelskog tima bili su Elijahu sa 28 i Hendriks sa 25 poena, dok je u Hemofarmu bolji od ostalih bio Maraš sa 15 poena.

Odigrano ranije: Široki – Zlatorog 72:64, Crvena zvezda – Zagreb 87:74, Cibona – Partizan 77:83, Krka – Budućnost 62:69, Radnički – Olimpija 88:76, Cedevita – Helios 98:72.

Izvor: RTRS

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/hemofaram-porazen-u-tel-avivu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])