Premijeru Anđelininog filma gledalo 12 ljudi

Objavljeno: 23. 2. 2012 u 19:56h

Današnjoj beogradskoj premijeri filma u ”U zemlji krvi i meda” Anđeline Džoli prisustvovalo je samo 12 ljubitelja filmske umjetnosti.

Beogradska premijera filma "U zemlji krvi i meda"

Beogradska premijera filma "U zemlji krvi i meda"

Na premijeru je stiglo i desetak novinara i fotoreportera, koji su osim sablasno prazne bioskopske sale imali prilike da zablježe reakcije onih koji su, uprkos svim kontroverzama koje ga prate, ipak došli da pogledaju film.

Od dvanaest gledalaca koji su kupili karte, njih troje je napustilo salu na pola projekcije, rezignirani radnjom filma, bolje rečeno količinom nasilja. Uz negodovanje i psovke u bradu napustili su bioskopsku salu.

Tokom trajanja filma “U zemlji krvi i meda” u avetinjski praznoj sali mogli su se čuti samo povremeni glasovi negodovanja, a pojedini su okretali glavu kako bi izbegli gledanje scena ubijanja i silovanja.

Ono što je upalo u oči svima jesu trapavo nasnimljeni dijalozi između glavnih glumaca. Tačnije, tokom nekih scena bilo je evidentno da Ajla i Danijel(dvije glavne uloge) razgovaraju na engleskom, dok se iz zvučnika čuo srpski jezik!

Opšti utisak je da prosječan gledalac treba da ima dobre”džigere i ganglije” da bi hladnokrvno mogao da pogleda film u kojem tokom čitavih 127 minuta dominiraju scene nasilja, te silovanja Bošnjakinja od strane Srba u ratnoj Bosni i Hercegovini.

Komentari “preživjelih” gledalaca uglavnom su bili negativni, uz opaske da je film ”mučan”, surov i jednostran, te kako u životu nisu videli film sa više scena ubijanja.

Izvor: B92

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/premijeru-andelininog-filma-gledalo-12-ljudi/||claudebot