Janko bez problema do četvrtfinala Marseja

Objavljeno: 23. 2. 2012 u 15:05h

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira u Marseju pošto je u drugom kolu bio bolji od Belgijanca Davida Gofina rezultatom 6:4, 6:2. Janko će u narednoj rundi igrati protiv Ivana Ljubičića.

Janko Tipsarević

Janko Tipsarević

Kao i u mnogim prethodnim mečevima, Janku je trebalo vremena da se zagrieje, tako da je u prvom setu protiv Gofina samo tražio pobjednički ritam.

 Oba tenisera do poena su dolazila boljom igrom na svojim servisima, a Gofin je jako loše uzvraćao (19 odsto uspješnosti) Janku koji je iskoristio jednu od tri brejk lopte.

 U drugom setu, sve je krenulo naopako po Gofina koji nije imao asove, zabilježio je tri duple servis greške, a prvi servis bio je 41 odsto uspješan, za razliku od 54 odsto kod Tipsarevića.

 Janko je drugi dio meča odigrao u prepoznatljivom stilu i u pravom trenutku je realizovao obije šanse za brejk što mu je donijelo ipak brzu pobjedu.

Janko će u četvrtfinalu igrati protiv Ivana Ljubičića koji je sa 6:4, 7:6 savladao Slovaka Karolja Beka.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/janko-bez-problema-do-cetvrtfinala-marseja/||claudebot