Pokušao da napastvuje šestogodišnju djevojčicu

Objavljeno: 22. 2. 2012 u 11:15h

Dobojska policija uhapsila je dvadesetčetvorogodišnjeg Sašu Stanojevića iz Pločnika, opština Doboj, zbog sumnje da je pokušao da napastvuje šestogodišnju romsku djevojčicu, kao i Tonija Labudovića (48) iz Doboja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica, saznaje Srna nezvanično.

Centar javne bezbjednosti Doboj saopštio je da se u Ulici Ozrenskih srpskih brigada u Doboju šestogodišnja djevojčica juče obratila za pomoć prolaznici, navodeći da je napastovana od “jednog čike”, nakon čega je slučaj prijavljen nadležnoj policijskoj stanici.

Policija je do sada utvrdila da je djevojčica, zajedno sa svojom maloljetnom sestrom, boravila u kući lica T.L, koji ih je koristio za prosjačenje na području Doboja.

“Navedeno lice je, prethodno se dogovorivši sa S.S., djevojčicu poslao u kupovinu, gdje ju je S.S. susreo i odveo u napušteni objekat u blizini Željezničke stanice u Doboju, gdje ju je fizički savladovao kako bi nad njom izvršio polnu radnju, ali je djevojčica uspjela da pobjegne”, navedeno je u saopštenju.

Utvrđeno je da su roditelji maloljetne djevojčice doveli i ostavili kod T.L, koji ih je u posljednjih deset dana prisiljavao na prosjačenje. “Roditelji, čiji su inicijali E.O. i H.A, a koji su sa područja opštine Modriča, lišeni su slobode, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica”, dodaje se u saopštenju.

Policija je lice S.S. lišila slobode zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugim, a lice T.L. zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.

O navedenom događaju obaviješten je nadležni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, pod čijim nadzorom se provodi kriminalistička obrada nad navedenim licima. Obaviješten je i Centar za socijalni rad Modriča, koji je zbrinuo maloljetne djevojčice.

Srna nezvanično saznaje da su mještani Pločnika policiji ranije prijavljivali da je uhapšeni Stanojević imao običaj da se skine go i tako hoda po naselju, ali da policija to nije uspjela da dokaže.

Izvor: Nezavisne

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pokusao-da-napastvuje-sestogodisnju-djevojcicu/||claudebot