Viktoru samo jedan gem protiv Del Potra

Objavljeno: 17. 2. 2012 u 19:38h

Srpski teniser Viktor Troicki deklasiran je u trećem kolu ATP turnira u Roterdamu od Argentinca Huana Martina Del Potra koji mu je prepustio samo jedan gem – 6:0, 6:1.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Kako je krenuo, tako je i završio prvi set srpski teniser. Mnogo grešaka iz bekhenda i loši servisi doveli su ga do gubitka sva tri servis gema.

Del Potro je odlučno krenuo meč i sa sjajnim forhendima i čestim ulaskom u teren izbacivao je našeg igrača iz polja, i tako osvajao svaki bitniji poen, što mu je na kraju donijelo impresivnih 6:0 u prvom setu.

Troicki nije mogao ni u drugom setu da nađe lijek za odlične, dobro poznate, insajd-aut udarce Del Potra i tako već u prvom gemu izgubio svoj servis.

Gubitak servisa je vršio veliki pritisak na Srbina tako da je morao agresivnije da uđe u meč. Agresija nije doprinijela poboljšanju igre, već povećanju broja grešaka koje su ga odvele direktno do ubjedljivog poraza.

Pobjedom nad Troickim, Del Potro je zakazao meč sa Čehom Tomašom Berdihom i poslasticu za sve ljubitelje tenisa.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/viktoru-samo-jedan-gem-protiv-del-potra/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])