Ne diraj! Snijeg pripada SNSD-u!

Objavljeno: 16. 2. 2012 u 00:14h

BANJALUKA – Natpise “Ne diraj! Sneg pripada Savezu nezavisnih socijaldemokrata” na nekoliko mesta u centru Banjaluke je postavio gradski odbor opozicione Partije demokratskog progresa (PDP).

To je, kako prenosi Agencija Beta, “odgovor PDP na odluku direktorke Centra za predškolsko vaspitanje Nataše Radulović da članove te stranke spriječi da očiste snijeg kod dva banjalučka vrtića”.

PDP je ukazala na “diskriminatorski odnos vlasti prema pripadnicima ostalih političkih subjekata u Republici Srpskoj” i ocijenila da “upotreba represivnog aparata u ostvarenju političkih ciljeva jedne političke opcije predstavlja totalitarizam koji je očito na sceni u RS”.

Članovi PDP su prije dva dana pokušali da očiste snijeg oko dva banjalučka vrtića, ali ih je u tome, kao su naveli u svom saopštenju, spriječila direktorka Radulović, članica SNSD.

Radulovićeva je to demantovala, tvrdeći da je aktivistima PDP vaspitač rekao da je snijeg već očišćen, te nema potrebe da to oni rade, jer su radnici tehničke službe Centra snijeg očistili u nedjelju.

Dodala je da u vrtić ili oko vrtića ne može da uđe niko dok su u njemu djeca, a da to Uprava ne zna, te da je to pravilo koje poštuju.

“Moramo znati ko je u vrtićima, a ti ljudi nisu sa mnom razgovarali i ponudili pomoć da nešto očiste. Smatram da svako ko hoće nešto slično treba da dođe u Upravu i pita”, rekla je ona.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ne-diraj-snijeg-pripada-snsd-u/||claudebot