Takmičenje u ljubljenju

Objavljeno: 13. 2. 2012 u 15:00h

Sedam tajlandskih parova pokušaće, povodom Dana zaljubljenih, da obori svjetski rekord u neprestanom ljubljenju, uključujući i pauze tokom odlaska u kupatilo i uzimanja jela i pića.

Takmičenje je počelo juče i trajaće do ponoći 14. februara, a nagrada čeka par koji bude nadmašio prošlogodišnji rekord od 46 sati, 24 minuta i devet sekundi.

Taj rekord 2011. godine postigli su Lakana Tiranarat (31) i njen suprug, koji učestvuju i u ovogodišnjem takmičenju.

Svaki par ima prostor od metra kvadratnog.

Hrana i piće moraju se uzimati na slamku. Pranjem zuba rizikuje se razdvajanje i diskvalifikacija.

Odlazak u toalet zabranjen je u prvih tri časa takmičenja. Poslije toga, parovi, koji i dalje moraju ostati pripijeni, u toalet moraju da odlaze u pratnji sudija.

Par koji uspije da obori rekord dobiće dijamantski prsten vrijedan 3.333 dolara i poklon-vaučer u hotelu u vrijednosti 6.400 dolara i vjerovatno, veoma bolne usne.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/takmicenje-u-ljubljenju/||claudebot