Maca prekinula fudbalsku utakmicu engleske Premijer lige (video)

Objavljeno: 7. 2. 2012 u 17:58h

Mačka koja je uletjela na teren tokom utakmice Premijer lige Liverpul – Totenhem, postala je prava zvijezda na internetu, pa je dobila i svoj profil na Twitter-u.

Mačka na terenu

Mačka sa Enfilda ima više od 20.000 pratilaca, a onaj ko je u mačkino ime kreirao profil postuje veoma interesantne tvitove.

“Fernando Tores je sigurno ljubomoran, jer tokom cijele sezone nije dobio takve ovacije kao ja”.

Britanski mediji su u šali primijetili da je “mačka napravila veći dar-mar u šesnaestercu nego Endi Kerol” (Kerol je promašio dvije velike šanse).

U 12. minutu mačka je uletjela na teren i tumarala po šesnaestercu Totenhema. Redari su je potom uhvatili i odnijeli, a publika je negodovala što joj je uskraćena zabava, jer je prema ocjeni mnogih, upad mačke na teren bio je najupečatljiviji detalj meča koji je završen bez golova.

Pogledajte video:

http://youtu.be/MSBkK2B6AfI

Izvor: Nezavisne novine

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/maca-prekinula-fudbalsku-utakmicu-engleske-premijer-lige-video/||claudebot