Jutro hladno, tokom dana naoblačenje

Objavljeno: 30. 1. 2012 u 14:51h

U BiH sutra ujutru se očekuje sunčano vrijeme, po kotlinama mjestimično sa maglom i niskom oblačnošću. Naoblačenje sa zapada će se postepeno do kraja dana proširiti na ostale predjele BiH. U noći na srijedu očekuje se slab snijeg u većem dijelu BiH.

Jutarnja temperatura kretaće se između minus 14 i minus sedam, na jugu od minus pet do jedan, a najviša dnevna između minus sedam i minus dva, na jugu od tri do sedam stepeni Celzijusovih.

U BiH danas je preovladavalo sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.
Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus 14, Srebrenica, Zvornik minus pet, Bihać i Sokolac minus četiri, Tuzla, Banjaluka, Bijeljina i Kupres minus tri, Sarajevo, Doboj, Derventa minus dva, Zenica i Prijedor minus jedan, Drvar nula, Livno dva, Mostar sedam, Stolac osam, Neum, Čapljina i Trebinje devet stepeni.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/jutro-hladno-tokom-dana-naoblacenje/||claudebot