Zmija uginula od ugriza bebe

Objavljeno: 27. 1. 2012 u 15:13h

Susret jedne bebe sa zmijom u Izraelu završio se neočekivano – reptil je uginuo jer mu je beba odgrizla glavu.

Zmija

Jednogodišnji Imad Gadir, čija porodica živi u Šfaramu u centralnom dijelu zemlje, nije povrijeđen, ali je ipak odveden u bolnicu, za svaki slučaj.

Djeda Imada Šahin Šahin ispričao je novinarima da se dječak probudo rano, oko 6.30, kada mu je otac otišao na posao. Onda je iz kreveta svojih roditelja krenuo prema drugoj sobi, gdje je naletio na zmiju dugu oko 35 santimetara, zgrabio je i odgrizao joj glavu. Srećom, zmija nije bila otrovna.

“Nije to bio lijep prizor. On je beba, nije znao šta radi. Mislio je da je to igra. Ne želim da se ta stvar ikome dogodi”, rekao je djeda.

Kada je Imadova majka shvatila šta se desilo, počela je da vrišti dok nije došao prvi komšija, uletio u sobu i otrgnuo zmiju iz ruke djeteta.

“Otišla sam u kuhinju da mu donesem mlijeko i kada sam se vratila vidjela sam da je već jede. Vrištala sam dok nisu došli susjedi. Još ne mogu da povjerujem u ono sto sam vidjela,” rekla je Imadova majka.

Eli Koen, koji već dugo hvata zmije, izjavio se da nikada nije suočio s nečim sličnim.

“Pretpostavljam da je dijete reagovalo instiktivno. Na njegovu sreću ta zmija nije otrovna, inače bi ishod mogao biti tragican,” kazao je Koen.

On je objasnio da se radi o vrsti zmije “coluber nummifer” i da je bila stara oko tri godine. Ugriz te zmije često boli ali nije opasan za onoga ko nije elergičan, rekao je Koen. Dodao je i da ta vrsta zmije obično davi svoju žrtvu i da je “bila veća mogla je udaviti dječaka”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zmija-uginula-od-ugriza-bebe/||claudebot