Akcija povodom napada na hrvatske navijače u Novom Sadu

Objavljeno: 26. 1. 2012 u 17:08h

Povodom nereda u Novom Sadu i opšte mobilizacije srpske policije uoči utakmice Srbije i Hrvatske u Beogradu u polufinalu Evropskog prvenstva u rukometu na Facebooku je pokrenuta akcija podrške sportu, civilizaciji i normalnom društvu.

Beogradskog profesora Fakulteta za medije i komunikacije, Istoka Pavlovića, napad na hrvatske navijače je potaknuo pa je krenuo u akciju na Facebooku na kojem je objavio spojene zastave Hrvatske i Srbije uz komentar:

“Ovo je moja nova profil slika. U toku je akcija zbog napada na Hrvate u Novom Sadu, a u znak podrške sportu, civilizaciji i normalnom društvu”, naveo je Pavlović.

 “Za razliku od mnogih akcija na FB koje su besmislene, mislim da ova akcija može pomoći sljedećim mehanizmom: srpski i hrvatski mediji prenijeće vijest o akciji, pročitaće je ljudi sa obe strane, i imaće nekog efekta sigurno”, stoji na Pavlovićevom Facebook profilu.

Izvor: Net.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/akcija-povodom-napada-na-hrvatske-navijace-u-novom-sadu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])