Naplaćeno 353.700 KM kazni

Objavljeno: 20. 1. 2012 u 16:00h

Inspektori Odjeljenja za inspekcijske poslove Administrativne službe Banjaluka obavili su tokom 2011. godine 16.759 kontrola, a na osnovu 679 prekršajnih naloga naplaćeno je 353.700 KM, navodi se u godišnjem izvještaju ovog odjeljenja.

Inspektorat RS

Prema nalozima Zdravstveno-sanitarne, Veterinarske i Poljoprivredne inspekcije, oduzeto je i uništeno 102.450 kilograma i 7.482 litara robe, te 130 sadnica, ukupne vrijednosti 495.893 KM.

Po nalogu Urbanističko-građevinske inspekcije srušeno je 36 objekata, a zatvorena su četiri gradilišta na kojima su izvođeni radovi suprotno odobrenjima za građenje.

Saobraćajna inspekcija je iz saobraćaja isključila deset vozila, dok je Tržišna inspekcija privremeno zatvorila 12 objekata.

Izvor: SRNA

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/naplaceno-353-700-km-kazni/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])