Pronađeni dijelovi ljudskog tijela u blizini poznatog natpisa Holivud

Objavljeno: 19. 1. 2012 u 09:48h

Policija u Los Anđelesu pronašla je u blizini poznatog natpisa Holivud, na brdu iznad grada, dijelove ljudskog tijela i sada se istražuje da li pripada nekoj od nestalih osoba.

Hollywood

Hollywood

Policija je tokom jučerašnjeg dana i sinoć prvo pronašla ljudsku ruku, gdje je prethodno pronađena odsiječena glava, a kasnije u srijedu su pronađena i ljudska stopala.

Policija je saopštila da dijelovi pronađenog leša pripadaju muškarcu starom između 40 i 60 godina i da će danas biti nastavljena potraga.

Los Anđeles je u proteklih mjesec dana pogodila serija ubistava beskućnika, za šta je optužen bivši marinac Ickoati Okampo. On se tereti za ubistva četiri skitnice, čija su tijela pronađena.

Policija se za sada nije oglašavala da li bi dijelovi leša koji su pronađeni u Holivudu mogli da budu žrtve marinca koji je osumnjičen za ubistva.

Izvor: Blic

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pronadeni-dijelovi-ljudskog-tijela-u-blizini-poznatog-natpisa-holivud/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])