Djeca se vratila sa zimovanja

Objavljeno: 19. 1. 2012 u 18:10h

BANjALUKA- Djeca iz banjalučkog Doma “Rada Vranješević” doputovala su danas sa sedmodnevnog zimovanja na Jahorini, koje im je obezbijedio predsjednik Vlade Republike Srpske Aleksandar Džombić iz sredstava namijenjenih za reprezentaciju.

Dječiji dom "Rada Vranješević"

Direktor Doma Svjetlana Blagojević rekla je Srni da se djeca vraćaju puna lijepih utisaka, da ih je većina tokom boravka na Jahorini naučila da skija, te da je povratak u Banjaluku kod nekih izmamio i suze.

“Bilo nam je zaista lijepo, domaćini su bili više nego ljubazni, a imali smo i tri donatora koji su se potrudili da nam boravak na olimpijskoj planini bude još ljepši. Nadamo se da je, zahvaljujući predsjedniku Vlade Srpske, ovo prvo zajedničko zimovanje početak jedne tradicije odlaska djece iz Doma na zimovanje”, rekla je Blagojevićeva.

Ukupno pedeset petoro djece bez roditeljskog staranja, smještenih u Domu “Rada Vranješević”, zajedno sa dvadesetak vaspitača i medicinskog osoblja, išlo je na zimovanje, a odlazak na Jahorinu bilo je prvo zajedničko zimovanje za svu djecu iz Doma.

Zahvaljujući sredstvima koje je predsjednik Vlade Srpske Alkesandar Džombić uplatio za zimovanje djeci iz Doma “Rada Vranješević” obezbijeđen je sedmodnevni boravak u hotelu “Rajska dolina” na bazi punog pansiona, sva oprema i instruktor skijanja, kao i drugi zabavni programi.

Tokom boravka na Jahorini štićenike Doma je i lično posjetio premijer Aleksandar Džombić.

Izvor: Srna

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/djeca-se-vratila-sa-zimovanja/||claudebot