Srpska porodica sa dvoje djece otišla sa broda jutro prije tragedije

Objavljeno: 17. 1. 2012 u 11:20h

Šalila sam se s kumom da će vjerovatno brod potonuti pošto je muž pristao da krene na krstarenje, priča Tatjana Cojić, koja se sa mužem i dvije ćerke iskrcala sa kruzera „Kosta konkordija“ jutro prije nego što se brod nasukao.

Kruzer "Kosta Konkordija"

“Ukrcali smo se na kruzer 6. januara u luki Ćivitavekija kod Rima i, pošto je riječ o kružnom sedmodnevnom krstarenju, izašli smo na istom mjestu 13. januara ujutro kako bismo stigli na let za Beograd. Stigli smo kući kasno po podne i odmah smo legli da spavamo da bi ujutro muž vidio brod na televiziji. Svi smo bili u šoku kada smo čuli šta se dogodilo”, kaže Tatjana, koja radi u agenciji „Kruz klab“, koja organizuje krstarenje upravo brodovima „Kosta konkordije“.

Tatjana ne može ni da pretpostavi kako bi se ponašala da je bila na brodu u trenutku nesreće.

“Naša kabina se nalazila na osmom spratu s prednje strane, koja je baš potonula, a pošto se sve dogodilo uveče, vjerovatno bismo bili na večeri. Sjećam se da smo prilikom ukrcavanja imali obuku u slučaju evakuacije. Ali, kao i većina putnika, nismo pridavali značaj tome”, kaže Tatjana, čije ćerke imaju 17 i 14 godina.

Bez obzira na nesreću koju su za dlaku izbjegli, veći deo porodice Cojić nije izgubio želju za krstarenjem.

“Suprug Slobodan je, kada je vidio snimke, pitao naglas ko će sada ići na brod, da bismo ćerke i ja odgovorile: „Mi“”.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/srpska-porodica-sa-dvoje-dece-otisla-sa-broda-jutro-pre-tragedije/||claudebot