“U zemlji krvi i meda” prikazan u Muzeju holokausta

Objavljeno: 13. 1. 2012 u 08:30h

Znam da je ovo teška tema, ali se ipak nadam pozivu na premijeru u Beograd, rekla Angelina Jolie. Holivudska glumica Angelina Jolie izjavila je da bi voljela da ona i njen partner Brad Pitt prisustvuju premijeri filma “U zemlji krvi i meda” u Srbiji.

“Nemamo još datum za premijeru u Beogradu, ali se nadam pozivu. Znam da je ovo teška tema, ali se ipak nadam da ćemo biti pozvani”, rekla je Jolie za Glas Amerike poslije projekcije ovog filma u Memorijalnom muzeju holokausta u Washingtonu.

Inače, američki predsjednik Barack Obama ugostio je, na kratko, Jolie i njenog partnera Pitta.

Scena iz filma "Zemlja krvi i meda"

Bijela kuća je potvrdila da je holivudski par stigao u Washington na prikazivanje filma “U zemlji krvi i meda” te da su navratili kod predsjednika kako bi razgovarali o humanitarnom radu ove glumice i režiserke.

Izvor: Aljazeera

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-zemlji-krvi-i-meda-prikazan-u-muzeju-holokausta/||claudebot