Sportske manifestacije povodom godišnjice Srpske

Objavljeno: 9. 1. 2012 u 13:56h

Povodom 20 godina postojanja Republike Srpske u banjalučkoj kuglani “Energomont” danas u podne počelo je finale Kupa Republike Srpske u kuglanju.

U banjalučkoj kuglani "Energomont" danas finale Kupa RS u kuglanju

U Sportskoj dvorani “Borik” sutra će biti odigrano finale Kupa Republike Srpske. Žensko finale između banjalučkog “Mladog Krajišnika” i “Rudara” iz Ugljevika počeće u 17.30 časova, dok će se u muškom finalu “Igokea” iz Laktaša i “Radnik” iz Bijeljine susresti u 20.15 časova.

Turnir u brzopoteznom šahu za seniore i kadete održan je juče u Muzičkom paviljonu u parku “Petar Kočić” u organizaciji Šahovskog kluba Banjaluka.

Zbog održavanja svečanih manifestacija u okviru proslave Dana i krsne slave Republike Srpske, u užem centru Banjaluke saobraćaj je obustavljen.

Od 7 do 23 časa saobraćaj će biti obustavljen u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od ulice Vuka Karadžića do Marije Bursać, zatim u Srpskoj ulici od ulice Vase Pelagića do Kralja Petra Prvog Karađorđevića, kao i u ulici Bana Lazarevića od ulice Vase Pelagića do Palate predsjednika.

Od 12 do 15 časova za saobraćaj će biti zatvorena Aleja Svetog Save na dijelu od Gundulićeve ulice do Bulevara vojvode Petra Bojovića.

Parkinzi kod Muzeja savremene umjetnosti i preko puta Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske su zatvoreni.

Izvor: Srna

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sportske-manifestacije-povodom-godisnjice-srpske/||claudebot