Preživjela pad u rijeku sa 111 metara

Objavljeno: 9. 1. 2012 u 16:00h

Australijanka Erin Lengvorti čudom je preživjela pad sa više od 100 metara u brzu rijeku Zambezi, koja dijeli Zambiju i Zimbabve, kada joj je prilikom “bandži džamp” skoka puklo uže kojim je bila zavezana.

U toku "bandži džamp" skoka puklo uže

Erin /22/, koja je na odmoru odlučila da uoči nove godine izvede bandži džamp iznad rijeke u blizini Viktorijinih vodopada.

Nekoliko sekundi nakon skoka sa visine od 111 metara elastični kanap je pukao i ona je pred očima užasnutih gledalaca pala u vodu vezanih nogu. Incident je snimljen kamerom.

http://youtu.be/Thbru5lfY94

Srećom, djevojka je preživjela stravičan pad, a to što nije poginula naziva čudom.

Ispričala je i da se onesvijestila kada je udarila u vodu.

“Osjećala sam se kao da me neko neprestano udara”, rekla je Erin za australijsku televizijsku stanicu “kanal 9”.

Ona je dodala da je voda bila jako hladna i da se zbog toga onesvijestila i počela da pliva nizvodno, ali uže joj je zapelo za stijene.

“Morala sam da otplivam do stijena da oslobodim uže”, ispričala je ova djevojka koja je čudom preživjela.

Onda su je prihvatili spasioci.

Erin, koja živi u Pertu, hitno je bila hospitalizovana u Zimbabveu te prebačena u Južnoafrčku Republiku.

Izvor: Srna

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prezivjela-pad-u-rijeku-sa-111-metara/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])