Vrač predskazao Obamin poraz

Objavljeno: 4. 1. 2012 u 21:58h

Meksički samoproglašeni vrač, Antonio Vaskez, predskazao je da će predsjednik SAD-a, Barak Obama, izgubiti na izborima u novembru: “Osjećam da će Obama da izgubi. Mnogo će ga napadati. Republikanci imaju sav novac u SAD-u i vrše veliki pritisak na njega da bi počinio greške”, rekao je meksički vrač.

Antonio Vaskez

Vaskez je najpoznatiji predstavnik tradicionalnog meksičkog vračanja u jugoistočnom gradu Katemak, prenio je Bi-Bi-Si.

On se bavi novogodišnjim predskazanjima već 25 godina, sa mješovitim rezultatima. Vaskez je prognozirao da će ove godine od raka oboljeti još dva latinoamerička lidera. U posljednjih nekoliko godina, od raka su oboljeli argentinska predsjednica Kristina Fernandez, brazilska predsjednica Dilma Rusef, bivši brazilski lider Luiz Injasio Lula da Silva i paragvajski predsjednik Fernando Lugo.
Veliki vrač predskazao je da će predsjednik Venecuele, Ugo Čavez, koji tvrdi da je pobijedio rak, ponovo teško oboljeti. Vaskez, koji “čita” predskazanja iz tarot karata i astrologije, rekao je na konferenciji za novinare u Meksiko Sitiju da je rak među latinoameričkim liderima rezultat vračanja.

On je dodao da će na Siriju biti izvršena invazija, ali nije precizirao ko će to učiniti. Vaskez je dodao da će u novoj godini više problema biti sa Sirijom, nego sa Irakom ili Korejom.

Ovaj meksički vrač prošle godine je predskazao da će evro oslabiti i da će se recesija vratiti u razvijene zemlje, ali je, takođe, netačno prognozirao da će jedan latinoamerički lider biti ubijen.

Vaskez je 2008. godine netačno predskazao smrt američke pjevačice Britni Spirs.

Izvor: SRNA

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrac-predskazao-obamin-poraz/||claudebot