Prehrambeni paketi za najugroženije

Objavljeno: 2. 1. 2012 u 14:30h

Predstavnici Udruženja “Klisa” iz Srebrenice uručili su 50 prehrambenih paketa pomoći najugroženijim članovima ovog udruženja iz Srebrenice i Bratunca.

“Prehrambene pakete pojedinačno vrijedne 50 KM obezbijedili smo uz finansijsku pomoć opštine Srebrenica i Vlade Hrvatske koje su nam za ovu namjenu doznačile po 1.000 KM. Pakete smo ovih dana, povodom katoličkog Božića i Nove godine, uručili članovima Udruženja kojima su bili najpotrebniji”, rekla je predsjednica “Klise” Vjekoslava Perković.

Ona je istakla da je Udruženje povodom novogodišnjih praznika poklonilo komplete posuđa za 27 porodica koje su prije 10 dana, nakon višegodišnjeg stanovanja u kolektivnim centrima, useljene u stanove u novoizgrađenoj zgradi u Srebrenici, čime su u ovoj opštini definitivno raspušteni kolektivni centri.

“Željeli smo da pomognemo ovim porodicama koje su se izjasnile da im je veoma potrebno posuđe kada presele u nove stanove. U saradnji sa Udruženjem `Kruh svetog Ante` iz Sarajeva obezbijedili smo određenu količinu posuđa i podijelili ga ovim domaćinstvima kojima ćemo, kao i drugim ugroženim porodicama i pojedincima, narednih dana uručiti pakete obuće i odjeće”, rekla je Perkovićeva.

Izvor: SRNA

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prehrambeni-paketi-za-najugrozenije/||claudebot