Krenuo u avion sa 250 zmija!

Objavljeno: 29. 12. 2011 u 07:02h

Argentinske vlasti uhapsile su muškarca koji je pokušao da unese u avion skoro 250 zmija otrovnica i drugih reptila sa liste ugroženih vrsta.

Češki državljanin Karel Abelovski (51) bio je na putu za Španiju u trenutku kada je prilikom skeniranja na aerodormu u Buenos Ajresu u njegovom prtljagu otkriven veliki broj reptila.

Aerodromski službenici pronašli su 247 egzotičnih životinja u plastičnim kutijama, kesama, čak i čarapama.

Argentinske vlasti vjeruju da je Čeh bio kurir neke kriminalne organizacije koja krijumčari egzotične vrste čiji je izvoz zabranjen, izjavili su sudski izvori, a prenosi AP.

Sudija Marselo Aguniski vjeruje da su zmije otrovnice, gušteri i pauci mogli da umaknu iz prtljaga tokom leta ka Madridu i možda napadnu ljude, što bi bio veliki problem na krajnjem odredištu u Pragu, pošto tu nije lako naći lijek protiv otrova južnoameričkih zmija.

Izvor: SRNA

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/krenuo-u-avion-sa-250-zmija/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])