180 miliona eura za pojačanja Chelseaja

Objavljeno: 27. 12. 2011 u 14:32h

Bogati vlasnik fudbalskog kluba Chelsea, Roman Abramovich ne misli još prekinuti finansiranje svojoj ekipi.

Tako je Abramovich za januarski prijelazni rok izdvojio čak 180 miliona eura na raspolaganje ekipi za dovođenje pojačanja. Londonskom klubu ne ide baš najbolje u Premier ligi, a veliki problem je prosjek godina u ekipi, pa je jasno da će iz Londona posegnuti za mladim igračima.

Cavani i Hamšik, da li će zajedno u novi klub

Prvi na listi, koji bi u januaru mogli obući plavi dres su Napolijev tandem Marek Hamšik i Edison Cavani, a vrijednost ova dva igrača se procjenjuje na 95 miliona eura.

Iz Cheleseaja ne misle stati samo na njima dvojici, pa su se na listi želja Villas-Boasa našli Gary Cahill iz Boltona, te srbijanski reprezentativac i playmaker Juventusa, Miloš Krasić.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/180-miliona-eura-za-pojacanja-chelseaja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])