Maloljetnici počinili polno nasilje nad djecom

Objavljeno: 21. 12. 2011 u 11:58h

Osumnjičeni su 15-godišnji i 14-godišnji Banjalučani.

Pripadnici kriminalstičke policije u Banjoj Luci podnijeli su juče Okružnom tužilaštvu izvještaje protiv dva maloljetnika osumnjičena da su počinili krivično djelo polno nasilje na djetetom i nasilničko ponašanje.

Oba krivična djela su izvršena na štetu djece starosti do 14 godina.

Kako nezvanično saznajemo, obojica osumnjičenih su nakon saslušanja pušteni na slobodu, a iako iz polciije nisu željeli da iznose više detalja o ovom slučaju, saznajemo da su polno nasilje počinili jedan 15-godišnjak i jedan 14-godišnjak iz Banje Luke.

Kako BL!N saznaje, dvojica osumnjičenih maloljetnika mjesecima su tukla, ponižavala i emotivno zlostavljala jednog dječaka i dvije djevojčice, a kasnije su ih i seksualno zlostavljali gurajući im drvene štapove u stražnjicu!

Zlostavljači i žrtve se poznaju iz škole, ali se, zlostavljanje nije dešavalo u krugu škole, dok su žrtve šutjele o tome iz straha zbog prijetnji koje su im mladići uputili kao i “sramote da će ih cijela škola ismijavati i upirati u njih prstom”.

 Izvori: Avaz i BL!N

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/maloljetnici-pocinili-polno-nasilje-nad-djecom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])