Sa starim sjajem u novu godinu

Objavljeno: 13. 12. 2011 u 10:36h

Opština Trebinje ni ove godine neće izdvojiti sredstva za kupovinu novih ukrasa za uređenje grada za predstojeće novogodišnje i božićne praznike, potvrdio je načelnik opštinskog Odjeljenja za stambeno-komunalne djelatnosti Stevan Bekan.

Trebinje

Bekan kaže da se opština ponaša u skladu sa ekonomskom situacijom i da posljednjih nekoliko godina nisu kupovani novi ukrasi, što, kako kaže, ne znači da sa postojećim grad neće izgledati lijepo.

 Zbog istog razloga neće biti ni organizovanog dočeka Nove godine na otvorenom.

Ove godine kao i prethodnih, stariji građani Trebinja će 2012. godinu dočekati u kućnoj atmosferi, dok se oni mlađi, po tradiciji odlučuju za provod u ugostiteljskim objektima za šta će morati da izdvoje od 20 do 70 KM.

Veliki broj mladih, kao i prethodnih godina, planira da najluđu noć provede u nekom od susjednih crnogorskih gradova gdje su na otvorenom najavljeni nastupi popularnih grupa i pjevača.

Prema dosadašnjim informacijama, mala je zainteresovanost za doček Nove godine u nekom od ski centara u BiH i Srbiji, kao i za odlazak u inostranstvu.

Izvor: SRNA

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sa-starim-sjajem-u-novu-godinu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])