Bošnjaci jedine žrtve rata u BiH?

Objavljeno: 10. 12. 2011 u 16:39h

Prikazivanjem filma “U zemlji krvi i meda” u Sarajevu, autorke Andželine Džoli, u svijet je ponovo poslata iskrivljena slika da su Bošnjaci jedine autentične žrtve proteklog rata u BiH, smatra direktor Republičkog centra za istraživanje ratnih zločina Janko Velimirović.

"U zemji krvi i meda"

“Krajnje je neprihvatljiva činjenica da se na projekciju ovog filma pozivaju samo predstavnici udruženja žrtava bošnjačkog naroda, čime se u svijet šalje iskrivljena slika o stvarnoj situaciji u BiH”, rekao je Srni Velimirović, komentarišući jučerašnje prikazivanje ovog filma u Sarajevu za predstavnike 11 udruženja žrtava rata.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bosnjaci-jedine-zrtve-rata-u-bih/||claudebot