Najskuplji sudar na svijetu

Objavljeno: 5. 12. 2011 u 17:18h

Lančani sudar na autoputu u Japanu jedna je od najskupljih automobilskih nesreća u istoriji, pošto je u njemu uništeno osam “ferarija”, jedan “lamborgini” i dva “mercedesa”.

Sudar ferarija u Japanu

Sudar ferarija u Japanu

Policija vjeruje da je veliki sudar izazvao jedan od vozača “ferarija”, koji je pokušao da promijeni traku i udario u zaštitnu ogradu, poslije čega se prevrnuo na putu.
Video snimak nekoliko slupanih “ferarija” prikazala je stanica NTV.

U sudaru nije bilo teže povrijeđenih, ali je policija iz prefekture Jamaguči prebacila desetoro ljudi u bolnicu zbog modrica i posjekotina. U nesreći je učestvovalo ukupno 14 vozila.

Grupa entuzijasta upravljala je luksuznim automobilima koji su u grupi putovali u susjednu Hirošimu.

Izvor: Srna

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/najskuplji-sudar-na-svijetu/||claudebot