Mourinho kreće po Vidića

Objavljeno: 5. 12. 2011 u 16:00h

U Madridu je opet pokrenuta tema  „Nemanja Vidić“. Ipak, za razliku od dosadašnjih špekulacija ovog puta bi svemu tome mogao doći kraj jer se samo čeka komentar kapitena Machester Uniteda.

Nemanja Vidić

Vidić je već dugo želja Josea Mourinha, koji dodatno želi ojačati zadnju liniju jer Carvalho ima probleme sa povredama, ali do sada nije bilo konkretnih poteza. U svakom slučaju, Vidić, koji se smatra jednim od najboljih defanzivaca svijeta, moraće se konačno izjasniti s obzirom da je prvi na listi od šest igrača koje želi „The Special One“. Ukoliko Vidić definitivno odbije ponudu kraljeva, Madrid će se okrenuti drugim rješenjima, a najozbiljniji kandidati na listi, nakon Vidića su Tiago Silva iz Milana, Fernando iz Porta, Inigo Martinez iz Real Sociedada, Victor Ruiz iz Valencije te njegov saigrač Adil Rami.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mourinho-krece-po-vidica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])