Ox može biti kao Messi

Objavljeno: 3. 12. 2011 u 18:41h

Alex Oxlade-Chamberlain, jedan on mladih i talentovanih igrača Arsenala, uživa povjerenje trenera Arsena Wengera.

Wenger je izjavio da smatra kako Chamberlain može postati jako dobra kopija Messija i Ronalda pozivajući se na njegov sjajni talenat i fizičke karakteristike.

Alex Oxlade-Chamberlain

Menadžer Arsenala tvrdi da je apsolutno nebitna činjenica što Ox ne igra najbolje u defanzivi jer ima jako mnogo igrača koji su bazirani samo na napad, upravo poput Messija i Ronalda. Alex takođe posjeduje velike fizičke sposobnosti i nema straha od duela, što je još jedan veliki plus ovog talentovanog fudbalera. U svakom slučaju, Arsene Wenger je poznat po stvaranju velikih igrača bukvalno ni iz čega, pa niko neće biti posebno iznenađen ukoliko za par godina i mladi Ox bude jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ox-moze-biti-kao-messi/||claudebot