Katarina Velika

Objavljeno: 25. 1. 2012 u 21:32h

Hrabra konobarica Katarina Prungl s trajekta “Petar Hektorović” spasila je sinoć dvije osobe skočivši u hladno more nakon što je njihov automobil sletio s pristaništa, javlja Jutarnji list. Nesreća se dogodila u splitskoj gradskoj luci na Gatu Svetog Petra.

foto: jutarnji.hr

Automobil kojim je upravljao 63-godišnji muškarac sletio je s gata zbog loše vidljivosti. Na suvozačkom sjedalu nalazila se vozačeva 33-godišnja kćer. Kada je vidjela da je automobil upao u more, 20-godišnja Katarina je odmah skočila za vozilom koje je tonulo te pomogla putnicima da otvore vrata i izvukla ih na površinu.

Spašavaju se pridružila i nekolicina prisutnih. Potopljeno vozilo iz trajektne luke izvadila je Lučka kapetanija.

Izvor: Jutarnji list

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/14462/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])