Nezapamćen zločin: Banjalučanin pronašao tijelo muškarca koji je udavio ženu (Video)

Objavljeno: 2. 9. 2015 u 12:13h

Leš je pranašao Banjalučanin Elvir Gunić dok je ronio Vrbasom u dijelu kod Srpskih Toplica. Ugledao ga je na četiri metra dubine. Bio je, priča Elvir, u majici i farmerkama. Noga mu se zakačila za granje. Kasnije je čuo da je u pitanju Nikodin Dedić iz banjalučkog naselja Bukvalek. Izvršio je samoubistvo tako što se bacio u rijeku.

”Izašao sam ovdje ovdje su se ljudi već počeli okupljati pa sam ja htio da ga izvučem, a oni su rekli nemoj neka stoji doće Specijalna policija”, ispričao je Elvir Gunić.

Ronilački tim Specijalne policije tijelo je izvadio na obalu. Uviđajem su otkrili identitet, a dalja istraga odvela ih je do Dedićeve kuće u Bukvaleku. Tamo ih je dočekao pravi horor. Dedićevu nevjenčanu suprugu Slavicu Škorić pronašli su zadavljenu u septičkoj jami. Sumnja se da je suprug udavio ženu pa presudio sam sebi.

Do kuće u kojoj se desio horor može se samo makadamom kroz šumu. Prve komšije su poprilično udaljene. Ne mogu da vjeruju šta se desilo.

Dedića su, kažu, sretali tu i tamo. Jedni pričaju da se čudno ponašao, baš kao i supruga, ali više detalja ne žele da otkriju. Drugi ga hvale. Kažu da je Dedić sa suprugom živio skromno. Ona je radila u Poliklinici kao čistačica. Imaju troje djece koji nisu živjeli sa njima.

Tijelo nastradale žene prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske, gdje će obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti. Imala je vidljive povrede na vratu i glavi.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

1 komentar

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Komentari na clanak: Nezapamćen zločin: Banjalučanin pronašao tijelo muškarca koji je udavio ženu (Video)

  1. Sale

    Pusite karine poturice i ustase,sad mozete izbrisati komentar.

    Prikaži/sakrij komentare

    Prijavi komentar

    Spam
    Reklama
    Vrijeđanje

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nezapamcen-zlocin-banjalucanin-pronasao-tijelo-muskarca-koji-je-udavio-zenu-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])