Zatvoren m:tel-ov konkurs za najbolju fotografiju

Objavljeno: 1. 9. 2015 u 19:16h

Foto konkurs pod nazvom „Uhvati komunikaciju“ koji je organizovala kompanija m:tel je završen. Na njega su od 1. do 31. avgusta mogli da se prijave svi ljubitelji fotografije i tako uđu u trku za osvajanje vrijednih nagrada u vidu Canon aparata i foto-štampača.

Na korporativnom blogu kompanije na adresi blog.mtel.ba nalazi se virtuelna galerija, na kojoj je objavljeno 222 rada koja su pristigla na konkurs.

Treća nagrada ovog takmičenja odlazi u ruke autora koji je imao najviše lajkova publike u mjesec dana trajanja konkursa, a prva dva mjesta će izabrati stručni žiri takmičenja. Radi se o vrijednim nagradama – Canon fotoaparatima EOS 1200D i Powershot SX710, za prva dva mjesta, te Canon Inkjet foto-štampaču MFCANON Pixma MG2450 za osvojeno treće mjesto.

Najviše glasova online publike i treću nagradu na konkursu osvojila je Dijana Radan koja je uslikala morsku komunikaciju. Nagrada će joj biti uručena na izložbi fotografija „Uhvati komunikaciju“ koja će biti upriličena u septembru u Banjaluci.

Na izložbi će biti proglašeni i pobjednici konkursa po mišljenju stručnog žirija koji vrijedno radi ovih dana, ali i predstavljeno 30 najboljih radova sa ovog konkursa.

Kreativci su i ovoga puta pokazali da se dobrim idejama mogu napraviti sjajne stvari, a kompanija m:tel je i ovim projektom, kao mnogo puta dosad, pružila šansu svima da svoj talenat i viziju predstave javnosti, te budu nagrađeni za svoj trud.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 888

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/zatvoren-mtel-ov-konkurs-za-najbolju-fotografiju/||claudebot