Ove jeseni vam trebaju samo poluduboke čizme (Foto)

Objavljeno: 1. 9. 2015 u 16:39h

Periodični intervali kiše i sunca kao da nas podsećaju da se približavamo novoj sezoni koja samo što nije zakucala na naša vrata! To odmah pali lampicu kod nas da je vrijeme da se posvetimo jesenjim trendovima na svim poljima!

A šta žene najviše zanima nego koje modele čizama će nositi na jesen?! E pa drage naše dame, možda ste fan dubokih čizama ali na jesen se spremite za poluduboke modele, one koje su na pola listova ili ti 15, 20 cm od kolena te otkrivaju veliki dio kože.

Midi čizme idu sjajno uz midi suknje, kilote i oversize džempere koji izgledaju tako messy-chic na vama. One su isto tako u duhu sedamdesetih koje nastavljaju da dominiraju i u novoj sezoni.

Naš savjet: birajte čizme od meke, sjajne kože koje imaju neki detalj u vidu kićanki ili piton kože i koje će sjajno izgledati ispod zvoncara koje ćete itekako nositi na jesen. Ukoliko niste fan sjajne kože onda birajte one od velura u boji kože ili golubije sive.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ove-jeseni-vam-trebaju-samo-poluduboke-cizme-foto/||claudebot