Kefir “skida” masne naslage

Objavljeno: 28. 8. 2015 u 16:02h

Poslije mjesec dana konzumiranja ovog napitka, izgubićete tri do pet kilograma i to prvo oko stomaka.

Za višak kilograma oko stomaka često su kriva lijena crijeva, koja sprečavaju sagorijevanje masnih naslaga i eliminaciju nečistoća iz organizma. Nutricionisti tvrde da za to postoji rješenje i to vrlo jednostavno.

Odgovor se nalazi u zdravom koktelu koji bi trebalo da zamjeni doručak, a sprema se brzo i lako. Potrebno je da šest suvih šljiva svako veče prelijete sa 100 mililitara prokuvane vode, poklopite i ostavite deset minuta da odstoje. Za to vrijeme u činiju sipajte dvije supene kašike ovsenih pahuljica, kašičicu samljevenog lanenog sjemena i isto toliko kakaoa. Prelijte sa 300 mililitara kefira i dobro izmješajte. Šljive sitno isjeckajte i dodajte u prethodnu smjesu, a potom koktel ostavite u frižideru preko noći i ujutru popijte na prazan stomak.

Poslije mesec dana konzumiranja ovog napitka, izgubićete tri do pet kilograma i to prvo oko stomaka. Ne samo da ćete smršati, nego će vam i ten biti ljepši, a kosa i nokti će ojačati.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/kefir-skida-masne-naslage/||claudebot