Odbojkašice BL voleja krenule sa pripremama

Objavljeno: 7. 8. 2015 u 08:54h

Odbojkašice BL voleja počele su sa pripremama za novu sezonu u Premijer ligi BiH, a treninge obavljaju dva puta dnevno u dvorani Univerzitetskog kampusa.

Od svih premijerligašica Banjalučanke su prve krenule sa pripremama za novu sezonu i na treninge su došle fizički spremne, pošto su pauzu iskoristile da rade individualno, pa će sada pažnju posvetiti vježbanju tehničkih nedostataka. Jutarnji treninzi počinju u devet časova, a večernji u 19, dok je klub bogatiji za poznatog odbojkaškog stručnjaka Muharema Skelića, koji će voditi ekipu naredne sezone i u kojeg svi u BL voleju polažu velike nade.

“Kratko sam vrijeme tu, ali što se dalo do sad primijetiti ekipa je tehnički vrlo neadekvatno pripremljena i nalazi se u jednom raskoraku između tehnike i taktike, što ćemo pokušati da sredimo do početka prvenstva. Suština je kako doći do elemenata koji će učiniti igru zanimljivijom, konkretnijom i koji će napraviti poziciju da budemo u ekspanziji”, rekao je Skelić.

Uprava BL voleja zadržala je cijelu ekipu na okupu, koju čine studentkinje Univerziteta uz dva pojačanja koja su se upisala na fakultet u Banjaluci, a to su Andrea Slijepčević i Sara Vujinić.

“Pored toga što smo zadržali ekipu na okupu i dobili dvije nove djevojke, najveće pojačanje dobili smo u treneru Skeliću, koji je jedan od najboljih stručnjaka u BiH i nadam se da će nam pomoći da mlade stručnjake edukujemo i podignemo njihovo znanje na viši nivo, koji će nam samim tim i unaprijediti rad sa ekipom. Osnovnih ciljeva nemamo, pošto još ne znamo sastave ostalih ekipa, ali sigurno je da želimo da zadržimo status premijerligaša i da se što više primaknemo vrhu. Finansija nemamo da idemo na pripreme van grada, tako da ćemo sve do početka nove sezone raditi u Banjaluci”, rekao je sportski direktor BL voleja Draško Madžar.

Novković

Jedna od nosilaca igre BL voleja Nataša Novković potajno se nada iskoraku naredne sezone u Premijer ligi BiH, pogotovo kad se uzme u obzir da ih sada vodi trener Muharem Skalić.

“U najgorem slučaju voljela bih da ponovimo rezultat od prethodne sezone, a to je plasman u plej-of. Jako smo srećne i zadovoljne što ćemo raditi sa jednim od najboljih trenera u BiH. Znam da će biti teško, ali samo tako dolaze rezultati”, rekla je Novkovićeva.

Spisak igračica

Dresove BL voleja u novoj sezoni nosiće igračice: Maja Vulin, Nataša Novković, Tamara Đapa, Dajana Ćetojević, Maja Savić, Milica Hrnjez, Tijana Sarač, Jelena Ninković, Milica Ivković, Aleksandra Simić, Tamara Savić, Dušanka Marković, Sonja Udovčić, Vesna Crnčević, Vanja Džida, Jovana Novaković, kao i dvije nove djevojke Andrea Slijepčević i Sara Vujinić. Trener je Muharem Skelić, kojem će pomagati Radmila Marković. Prošlosezonski trener Draško Madžar sada obavlja funkciju sportskog direktora.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/odbojkasice-bl-voleja-krenule-sa-pripremama/||claudebot