D.R.Gilbert u Banjaluci 29. maja

Objavljeno: 6. 5. 2015 u 22:18h

Seminar na temu: “Kako uspješno doći do novih kupaca” održaće se 29. maja sa početkom u 9 časova u prostorijama Univerziteta poslovnih studija Banjaluka.

Koje su tematske oblasti?

Modul 1 – Kako povećati uticaj na kupce i tržište?

– Predstavljanje agende i ciljeva seminara
– Gdje se nalaze novi kupci
– Povećanje uticaja na kupce i tržište primjenom adekvatnih tehnika
– Kvalifikacija potencijalnih kupaca

Modul 2 – Gdje se nalaze naši novi kupci?

– Zašto je potreba za novim kupcima neomiljena aktivnost prodavaca?
– Tehnike akvizicije novih kupaca
– Predpristup u prodaji
– 17 različitih pravila networking-a

Modul 3 – Kako efikasno zakazati sastanak putem telefona?

– Pravila telefonske komunikacije
– Probijanje do donosioca odluke
– Tehnike zakazivanja sastanka
– Vježba

Modul 4 – Kako uspješno voditi prodajni razgovor sa novim kupcem?

– Uspostavljanje početne komunikacije
– 4 koraka u procesu kvalifikacije kupaca
– Upravljanje prodajnim razgovorom
– Evaluacija seminara i dodela sertifikata

Kome je seminar namijenjen?

Predstavnicima prodaje, menadžerima prodaje, referentima prodaje, komercijalistima i svima onima koji su svjesni činjenice da su svakoj firmi potrebni novi klijenti.

Ko je predavač?

Dragiša Ristovski, D.R.Gilbert posjeduje više od 20 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama od komercijaliste na terenu do direktora. Kao trener poslovnih vještina počeo je da radi prije 15 godina, a danas su oblasti njegove ekspertize direktna prodaja, pregovaranje, motivacija zaposlenih i liderstvo. Autor je bestselera „Gube samo oni koji ne igraju i „Arena prodaje“ objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert. A kasnije su uslijedile knjige: „Dobijaju svi oni koji igraju“, „Lider je u vama“, „Prodajni ring“, Mapa uspeha“, „Veština uticaja“, „Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine?“, „Kako postati efikasan menadžer prodaje?“ i najnovija „101 tehnika uticaja“.

U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač, koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motiviše slušaoce. Osnivač je direktor D.R. Gilbert centar group-a d.o.o. i D.R. Gilbert consultinga kao i suvlasnik u još dvije firme. Radi kao stalni konsultant unapređenja prodaje za više renomiranih kompanija i predsjednik je „Udruženja Profesionalnih Prodavaca Srbije“.

Početkom 2012. godine je osnovao „Akademiju komercijalne komunikacije“ a 2014. i  „Akademiju menadžerskih veština“ . Pored Akademija kreator još 9 autorskih programa edukacije poslovnih vještina, kao i pokretač regionalne Konferencije prodajnih strategija.

Svoju trenersku edukaciju je sticao na brojnim seminaraima i treninzima, a značajno upotpunio nezamjenljivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere je održao više od 1000 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama Ex Yugoslavije na kojima je učestvovalo nešto više od 18.000 polaznika. Do sada su na njegovim seminarima prisustvovali predstavnici iz više od 500 kompanija među kojima su: Banca intesa, ProCredit banka, Bosch, NIS Gasprom Neft, Coca-Cola Hellenic, Komercijalna banka, Uniqa osiguranje, Hemofarm, DDOR Novi Sad, Jat Airways, Neoplanta, Galenika, Metalac, Delta Generali osiguranje, Peštan, HE Đerdap, Bambi-Banat, Foodland, Galerija podova, Tarkett Group, BASF, AMSS osiguranje, Alpha Bank, NLB Bank (BiH), Erste banka, Subotička mlekara, Office shoes, Piraeus bank….

2011. godine je započeo saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta gdje drži obuke u oblasti prodajnih vještina. U novembru 2008. godine u organizaciji kompanije Hemel imao je prilike da održi predavanje na kome je gostovao jedan od najvećih svjetskih autoriteta iz oblasti marketinga i prodaje. J. Conrad Levinson.

Objavio je više od 200 tekstova u poslovnim i uže stručnim časopisima sa aktuelnim poslovnim temama. A za svoj rad i dostignuća je dobio i nekoliko zvaničnih priznanja.

Kako radimo?

Trening je organizovan po principu 4 sesije od 80 minuta, koje predstavljaju kombinaciju interaktivnog predavanja i vježbi sa dosta primjera iz prakse.

Svi polaznici pored edukacije dobijaju:
– štampani radni materijal koji prati ppt prezentaciju
– sertifikat D.R.Gilbert centra (podržan od UPPS-a)
– knjigu D. R. Gilberta  „Arena prodaje “
– mogućnost konsultacija nakon seminara sa predavačem.

Kada i gdje se seminar održava?

29.05.2015. u prostorijama Univerziteta poslovnih studija Banjaluka, Jovana Dučića 23a.
Od 09:00h do 15:10h.

Kotizacija:
139€. Sa popustom od 55% vrijednost po osobi je 69,5 €. Cijena je konačna (pdv se naknadno ne obračunava  jer se plaćanje vrši na devizni račun D.R.Gilbert centar groupa).
Plaćanje je potrebno izvršiti prije održavanja seminara.
Napomena: Za tri i više prijavjenih osoba iz iste kompanije dobijate dodatni popust od 5%.

Dodatne informacije i rezervacije:

[email protected], [email protected] ,
+381 62 – 235-915 ili +3811 / 27-62-168
Kontakt osoba: Dragana Stanišić-Manojlović
– koordinator za trziše BiH-
www.drgilbert-centar.com

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/d-r-gilbert-u-banjaluci-29-maja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])