AKT Alija Sirotanović do suza nasmijao banjalučku publiku

Objavljeno: 8. 11. 2016 u 20:07h

U potpuno ispunjenoj sali sinoć u Domu omladine, AKT Alija Sirotanović održao je prvi nastup u ovoj sezoni, pod nazivom “Nema nas niđe”.

Prema riječima članova Antikulturnog teatra, ovaj nastup predstavlja sublimaciju prethodnih pet mjeseci, ili prethodnih 25 godina – kako se kome više dopada. Nastup je, kako smo od popularnih Sirotanovića i navikli, bio bogat satirom, crnim humorom, improvizacijom, a nisu se libili ni da iskoče iz likova koje u tom trenutku igraju i prasnu u smijeh, što je publika nagrađivala ovacijama.

Ovaj put, bilo je riječi o književnosti, narodnim običajima, knjigomanima, a otkrili su i kako se najlakše dolazi do diplome.

Mirko, Dušan i Igor su se uželjeli nastupa, i to nisu mogli sakriti, čak ni da su pokušali.

Na kraju su pozdravili publiku tradicionalno, uz pjesmu “Laku noć deco” i obećanje da ćemo ih uskoro gledati ponovo. To “ponovo” je već u srijedu, kada će Sirotanovići odrzati reprizu sinoćnjeg nastupa.

Oko rezervacija i svih drugih informacija možete se informisati na njihovoj Fejsbuk stranici  Sirotanovići.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/akt-alija-sirotanovic-do-suza-nasmijao-banjalucku-publiku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])