Đumbirova voda topi masne naslage

Objavljeno: 4. 1. 2018 u 16:20h

Da li ste znali da jednostavnom kombinacijom đumbira i vode dobijate napitak uz čiju pomoć možete lako da smršate.

Ako želite da skinete kilograme i masne naslage sa stomaka, đumbir će vam u tome zaista pomoći. Samo slijedite sljedeća uputstva…

Mala napomena: Dobijena đumbirova voda čuva se u velikim termosima i pije tokom cijelog dana (najmanje litar dnevno).

Priprema đumbirove vode: 1,5 litar vode stavite da prokuva i kuvajte na laganoj vatri dvadeset minuta. Na kraju dodajte isjeckan korijen đumbira, oko 4 do 5 cm dužine.

Sipajte vodu u termos zajedno s đumbirom. Pripremajte i pijte svakodnevno ovu vodu tokom šest mjeseci. Nosite je sa sobom gdje god da idete, na posao, izlet, u kupovinu, na putovanje, neka vam stoji kraj kompjutera ili televizora. Ispijajte vrući napitak u gutljajima tokom cijelog dana.

I još jedan jednostavan i praktičan savjet iz ajurvede za vitku liniju – neka prođe najmanje tri sata između obroka, a tako i između posljednjeg obroka uveče i odlaska na spavanje.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/djumbirova-voda-topi-masne-naslage/||claudebot